Povestea noastra

Blogul unui Călător este jurnalul unui om pasionat de călătorii care și-a transformat pasiunea în muncă și a înființat agenția de turism Andrei Travel. O agenție mică, cu un colectiv restrâns, însă care lucrează ca o familie. Ne dorim ca toți cei care ne trec pragul să devină prietenii noștri și partenerii noștri de călătorii pe termen lung, de aceea grija pentru cei care ne acordă încrederea de a călători cu noi este pe primul loc.

Am căutat întotdeauna să îi facem pe prietenii noștri turiști să înțeleagă pasiunea și dorința noastră de a le oferi, în primul rând, experiențe de vacanță extraordinare, și de aceea întotdeauna căutăm pentru fiecare potențial turist cele mai bune oferte pentru a-l mulțumi.

Tot din această dorință, de a mulțumi pe deplin pe cei care călătoresc sau intenționează să călătorească cu noi, am creat acest blog pe care vom scrie experiențele noastre și ale prietenilor noștri despre diverse destinații și lucruri importante și bine de știut de către orice călător pentru a avea o vacanță perfectă.

Vă așteptăm cu drag să citiți articolele acestui blog și sperăm să vă inspire pentru alegerea următoarei destinații de vacanță!