Excursii in Romania pentru elevi

România devine încet, dar sigur, o destinație din ce în ce mai atractivă pentru turiștii străini. După anul 2010 am constatat că un număr tot mai mare de investitori fac investiții în sectorul turistic, construind pensiuni, hoteluri și chiar resorturi în toată regula. Vechile stațiuni balneo climaterice din Ardeal încep ușor să se reanimeze. Chiar dacă infrastructura precară, lipsa de manageri specializați în turism, personalul slab pregătit sunt piedici serioase în calea celor care doresc să dezvolte afaceri în turism, se pare că totuși de la an la an, turismul intern a cunoscut o creștere semificativă. Decizia autorităților de a emite tichetele de vacanță a impulsionat și mai mult turismul în România, iar investițiile au crescut din nou.

excursii in romania pentru eleviAndrei Travel și-a propus încă de la început să își concentreze eforturile pe promovarea destinațiilor interne în permanență și să aducă mereu în atenția turiștilor destinații inedite și locații de excepție unde poți petrece o vacanță minunată în România. Din acest motiv, organizarea de excursii tematice și chiar tabere pentru elevi de gimnaziu și liceu a fost și este o preocupare importantă, deoarece cultura unui om se construiește în bună parte și datorită experiențelor și locurilor vizitate și a cunoașterii istoriei acestora. 

Am organizat de-a lungul anilor zeci de excursii în România pentru elevi, în locuri cunoscute pe care am încercat să le prezentăm în fața turiștilor noștri și în altă lumină decât erau obișnuiți sau în locuri inedite la care nimeni nu s-ar fi gândit că pot crea experiențe unice și amintiri de neuitat.

Castelul Corvinilor, Cazanele Dunării, Lepșa, Bucovina, Sibiul, Timișoara și Hunedoara sunt doar câteva dintre destinațiile în care grupurile de turiști au redescoperit frumusețea autentică a naturii, arhitectura românească de calitate, cultura și obiceiurile păstrate de secole și i-au făcut să se reîndrăgostească de România.

Mai nou, una dintre destinațiile pe care românii au descoperit-o și o apreciază acum la adevărata ei valoare, este Delta Dunării. Excursiile de o zi sau două zile pe canalele deltei te pot face să te îndrăgostești iremediabil de această minunăție a naturii, iar cei cărora timpul le permite să rămână mai mult, pot să descopere minunata cultură lipovenească prin vizitarea satelor deltei, gastronomia locală cu preparatele ei din pește de neîntrecut, precum și alte atracții unice: plaje sălbatice, păduri seculare (Pădurea Letea), o faună și o floră incredibile. 

Suntem încrezători că turismul românesc este într-o etapă de dezvoltare incipientă, și că lucruri cu adevărat extraordinare se vor întâmpla în viitorul apropiat, iar creșterea acestuia va fi una constantă. Noi facem tot ceea ce ne stă în putință pentru a promova România și atracțiile ai autentice și vă așteptăm și pe dumneavoastră să luați parte la acest demers de a promova și sprijini România ca destinație turistică de nivel mondial.

Dacă vrei să organizezi excursii în România pentru elevi, în locuri de poveste, nu ezita să ne contactezi la 0734 414 671 sau să completezi o cerere de ofertă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *